Mies van Loon (Metro) vond het welletjes. Hij besloot om te stoppen met zijn discotheek. Festivals (een overdaad aan) zouden de neksteek zijn voor vele discotheekeigenaars, die de bezoekersaantallen terug zagen lopen. En dat gold dus ook voor Mies. De sluiting kwam wat abrupt en velen hadden nog consumptie-munten in de kast liggen. Buurman Patrick Nelemans, uitbater van Café-Zaal ’t Vertierke, bracht uitkomst. Met Zeilberg kermis draaide hij, samen met Mies en met Mario Martens (eigenaar van het pand) nog twee avonden de discotheek. Munten konden tijdens die avonden nog gebruikt worden als betaalmiddel.
Mario besloot tegelijkertijd dat hij onder de naam die zijn ouders ooit kozen, verder zou gaan met de discotheek. Echter, niet meer als discotheek, maar als evenementencentrum. (Bedrijfs)feesten, maar ook de Hollandse Muziekmiddagen waarbij opnames gemaakt worden voor Omroep Brabant, kunnen dan blijven plaatsvinden. Wat er nog meer mogelijk is, wordt nog bekeken. In ieder geval kan door groepen gefeest worden in de nieuwe Apollo!
De dorps whatsapp-groep werkt in Zeilberg! Dat heeft de overval en de aansluitende aanhouding onlangs wel bewezen! Een drietal Oostbloktoeristen dacht hun vakantiegeld gemakkelijk bij elkaar te halen en overvielen in Milheeze en aansluitend in Zeilberg enkele mensen op leeftijd die net geld wilden pinnen. Zij hadden echter niet op de watervlugge vingers van de Zeilbergse Whatsapp-typisten gerekend! Samen met de politie een politiehelikopter en een politiehond wisten ze het net te doen sluiten, waardoor het drietal hun vakantie voort konden zetten in het gevang…


Argusoog