In goed overleg met het bestuur van Den Draai hebben Jan en Anita van den Eijnden besloten het beheer van Den Draai niet door te zetten en per 30 april 2017 een andere weg in te slaan.

In de afgelopen jaren hebben Jan en Anita zich ingezet om van Den Draai weer een huiskamer te maken voor diverse verenigingen en andere activiteiten. De bezetting van Den Draai is in deze tijd flink toegenomen, zo ook het aantal bezoekers. Desalniettemin hebben zij besloten om per 1 mei een ander de kans te geven.

Het bestuur en het beheer zijn van mening dat Den Draai een belangrijke bijdrage levert aan het maatschappelijk welbevinden van de inwoners van Zeilberg en omgeving. De ontwikkelingen rondom het integreren van de gymzaal in Den Draai is daar ook onderdeel van. De gesprekken hiervoor zijn nog in volle gang.

Om het bestaan van Den Draai als Hart van de Zeilberg te blijven voortbouwen is het bestuur op zoek naar een nieuwe beheerder. Mochten er gegadigden zijn die het beheer over willen nemen, dan zijn bestuur en beheer Den Draai graag bereid om met u de mogelijkheden door te nemen.

In samenspraak met het nieuwe beheer zal worden bekeken of eventuele huisvesting van onder andere de dansschool in Den Draai blijft.

Jan en Anita bedanken iedereen die hen het vertrouwen hebben gegeven in de afgelopen jaren, voor de mooie tijd die ze hebben gehad en zij hopen dat het nieuwe beheer ook weer die kans van u krijgt. In ieder geval tot 1 mei zal alles voor iedereen hetzelfde blijven.

bron: Facebook