Op zondag 25 februari organiseren de gemeente Deurne en Parkmanagement Peelland een Open Bedrijven Route op de verschillende bedrijventerreinen in Deurne. Jong en oud zijn van harte welkom om te zien wat er binnen de muren van het Deurnese bedrijfsleven gebeurt van 11.00 – 16.00 uur. Diverse ondernemingen plaatsen hun bedrijf in de spotlights en gunnen bezoekers een kijkje achter deuren die normaal voor hen gesloten blijven.

Een dag vol verrassingen
Hoe ziet dat bedrijf waar u dagelijks langs komt er vanbinnen uit? Waarvoor rijdt de buurman elke ochtend zijn oprit af? Wat gebeurt er eigenlijk bij het bedrijf waar u altijd veel mensen over hoort praten? De Open Bedrijven Route is een unieke kans om te ontdekken hoe bepaalde producten gemaakt worden. Ervaar de bezieling waarmee vakmensen te werk gaan, verwonder u over speciale machines en laat u onderdompelen in leuke activiteiten, leerzame rondleidingen en inspirerende demonstraties.

Oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden
De Open Bedrijven Route wordt georganiseerd door de gemeente Deurne en Parkmanagement Peelland om de lokale economie een boost geven. Het event richt zich met name op de sectoren Agro & Food en de Slimme Maakindustrie,. De dag is niet alleen ontzettend leuk voor volwassenen; ook is het een perfecte kans voor kinderen, jongeren en werkzoekenden om zich te oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden.

Vacatures en mogelijkheden op MBO-, HBO- en WO-niveau
Basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 kunnen bijvoorbeeld aan den lijve ervaren hoe leuk techniek is. Studenten maken kennis met de mogelijkheden op MBO-, HBO- en WO-niveau binnen de maakbedrijven in Deurne en werkzoekenden ontdekken verrassende vacatures. Ook voor ondernemers en medewerkers van de diverse bedrijventerreinen biedt de Open Bedrijven Route volop mogelijkheden om op een laagdrempelige manier met elkaar kennis te maken en te netwerken.

Bent u erbij?
Kortom: het bedrijfsleven wil haar visitekaartje afgeven, laten zien wat er in Deurne gemaakt wordt en welke kansen dit biedt voor de lokale economie van Deurne. Kom op zondag 25 februari tussen 11.00 en 16.00 uur naar de Open Bedrijven Route en sta versteld van wat de Deurnese economie allemaal te bieden heeft. Tot dan!